973 22 17 88 | Contacte |

Shalomtaller.net
Facebook
Twitter

NOTÍCIES / NOVETATS / INFORMACIONS DEL GRUP SHALOM TALLER

Les melmelades, una activitat productiva del Centre Ocupacional de Shalom

melmelada3b

El projecte de la producció artesanal de melmelades es va iniciar el juliol del 2013. Aquesta activitat la desenvolupa un grup del Centre Ocupacional de Shalom, a través de l’Ocupació Terapèutica. És un procediment continuat, on els participants poden veure i tastar el producte final.

Les persones que participen del procés treballen diferents hàbits. Aprenen a identificar quan una fruita es pot utilitzar per fer melmelades i quan s’ha de llençar a la brossa. A través de pelar i tallar la fruita, els nois i noies treballen el moviment oculomanual. Els ganivets són especials, amb la punta rodona, a més a més, s’utilitzen talladors, i altres estris que faciliten aquesta tasca. Tota la fruita s’ha de tallar a la mateixa mida i com a conseqüència els participants treballen  la percepció.

melmelada2b

Les melmelades Factoria Bo, es caracteritzen per seguir una recepta artesanal, tradicional i ecològica. Tots els productes que s’utilitzen són d’alta qualitat.

Les melmelades es comercialitzen en els dos punts de venda que Shalom té oberts a Lleida: Pl Mosèn Cinto Verdaguer, 5 i Pardinyes Baixes, 17. Durant l’època nadalenca, els productes “estrella” són les Caixes de Regal, i ens hem proposat que les melmelades de la Factoria Bo de Shalom estiguin presents en el contingut de moltes de les Caixes de Regal.

Melmelades Factoria BO