973 22 17 88 | Contacte |

Shalomtaller.net
Facebook
Twitter

NOTÍCIES / NOVETATS / INFORMACIONS DEL GRUP SHALOM TALLER

Sor Lucía Caram presenta el llibre “A Dios rogando” de la mà de Shalom Taller

Sor Lucía Caram parlarà a Lleida del seu llibre “A Dios rogando” en un acte organitzat per Shalom Taller el divendres dia 26 de setembre al la Sala 2 de l’Auditori Municipal Enric Granados. Abans de l’acte, sor Lucía Caram visitarà les instal·lacions de Shalom Taller i compartirà l’estada amb els treballadors de l’entitat.

lucia_caram4

“La monja dominica que revoluciona les xarxes socials, neguiteja l’establishment, predica justícia, equitat i compromís i segueix els partits del Barça” tal com diu la invitació creada per donar difusió de l’acte és avui una persona coneguda en múltiples camps. L’acte serà presentat per Gerard Guiu, cap del gabinet de la Junta Directiva del Futbol Club Barcelona.

La Mañana parla de l’acte

La premsa local ha recollit l’acte de Shalom Taller en la secció de Cultura.

caram_diari_la_manyana