973 22 17 88 | Contacte |

Shalomtaller.net
Facebook
Twitter

NOTÍCIES / NOVETATS / INFORMACIONS DEL GRUP SHALOM TALLER

BO de Shalom ja prepara les primeres Caixes de Nadal 2014

Un altre any s’atancen les festes i novament Shalom sorprendrà amb les caixes de Nadal amb productes de qualitat, queviures de proximitat i a més a més, especialment plenes de solidaritat.

caixes_nadal3-shalom-2015.jpg

Amics dels bons vins

BO de Shalom és especialista en vins de qualitat de totes les DO, i preferentment, de Costers del Segre. Aquest any presentem com a novetat una gran secció dedicada als Vins de Tendència composta d’una selecció de vins de diferents personalitats, procedències i preus. Per estar a la última i conèixer els vins presents a les cartes dels restaurants més innovadors.

caixes_nadal2-shalom-2015.jpg

Shalom és sinònim de Nadal

Les caixes de regal de Shalom són ja una arrelada tradició que recull l’esperit solidari de les festes de Nadal. La col·lecció 2014 de caixes de regal Shalom destaquen per la sobrietat i elegància per tal de sorprendre a la nostra família i amics. Volem posar de relleu que la compra a Shalom és una compra social i solidària, perquè estan fetes amb el cor al Centre Especial de Treball Shalom Taller de Lleida.

caixes_nadal1-shalom-2015

Ja a la venda

Ja podeu visitar les nostres botigues obertes al públic del carrer Pardinyes Baixes, 17 i de la Pl Mossèn Jacint Verdaguer, 5 de Lleida. També podeu demanar la visita d’un assessor professional que us aconsellarà sobre la àmplia gamma de caixes de regal i la possibilitat de confeccionar unes caixes a la vostra mida i amb els vins i queviures de la vostra preferència. Com sempre, podreu fer la comanda pels mitjans tradicionals i també per la botiga virtual www.bodeshalom.com.