973 22 17 88 | Contacte |

Shalomtaller.net
Facebook
Twitter

NOTÍCIES / NOVETATS / INFORMACIONS DEL GRUP SHALOM TALLER

Encerclem amb una anella humana els ponts de Lleida

El dia 6 de juny, divendres, a les 11 hores,

a la passarel.la del Liceu (Universitat) i al Pont Vell de Lleida.

Aquesta iniciativa és en defensa dels drets i l’atenció que es mereixen les persones amb discapacitat. SHALOM TALLER com a entitat que treballa des de fa més de 30 anys en aquest sector social forma part de la federació convocant d’aquesta acció solidària.

La continuïtat dels centres i serveis lleidatans que presten serveis de suport a la integració social i laboral de les persones amb discapacitats psíquiques  està en perill per les fortes retallades del finançament públic. Reclamem una moció unitària del Parlament de Catalunya que blindi les partides pressupuestàries dedicades a aquestes persones.

SHALOM TALLER ET DEMANA LA TEVA COL·LABORACIÓ SOLIDÀRIA

VINE A FORMAR PART DE LA NOSTRA ANELLA!

volen

Convoca: Federació ALLEM. Coordinadora de les 17 entitats lleidatanes que treballen per les persones amb discapacitats intel·lectuals.