973 22 17 88 | Contacte |

Shalomtaller.net
Facebook
Twitter

NOTÍCIES / NOVETATS / INFORMACIONS DEL GRUP SHALOM TALLER

Premi IBERTOY a la joguina Nan Casteller, fabricat per SHALOM Taller

Últimament l’activitat productiva de Shalom Taller fusteria ha iniciat nous projectes i iniciatives com la col.laboració en la fabricació del joc “Nan Casteller”, un joc de construcció en fusta adreçat al públic infantil. El joc ha rebut el premi IBERTOY 2014 a la millor joguina de l’any en la categoria de construcció, manualitats i ciència.

nancasteller-imatge

El joc “Nan Casteller” es caracteritza per l’estabilitat i els angles rectes de les seves peces. Aquestes dues característiques permeten als més petits endinsar-se en les tècniques d’apilar-los i encaixar-los per obtenir estructures i escenaris diversos fomentant així la seva imaginació.

Premis IBERTOY. La fira de les joguines  i producte infantil organitza els premis IBERTOY a la millor joguina de l’any. Un reconeixement no solament del jurat especialitzat sino també de tota la indústria del joguet.

nancasteller-premios-ibertoy-logo

1 comentari

Comentaris tancats