973 22 17 88 | Contacte |

Shalomtaller.net
Facebook
Twitter

NOTÍCIES / NOVETATS / INFORMACIONS DEL GRUP SHALOM TALLER

Patrocini III Golf Cup & Presentació Clínica Sanza Obra Social

trobada_patrocinadorsTrobada de patrocinadors i sopar maridatge a BO de Shalom

Shalom Taller ha participat en el patrocini de l’esdeveniment del III Golf Cup Clínica Sanza Obra Social celebrat el passat 17 de maig al Raimat Golf Club de Lleida. En aquesta tercera edició, l’esdeveniment pren un caràcter solidari amb la Presentació de l’Obra Social de l’entitat: ‘CLÍNICA SANZA, UN COMPROMÍS AMB ELS MÉS DESFAVORITS’.

Shalom Taller vol agrair molt especialment a CLÍNICA SANZA per haver confiat en la participació de la nostra entitat en aquesta competició de golf i en el seu caràcter solidari. Per altra banda, felicita a l’empresa organitzadora per l’èxit obtingut en la convocatòria.

Trobada de patrocinadors

El 16 de maig va tenir lloc la Trobada de patrocinadors a la botiga-celler BO de SHALOM a l’edifici La Gremial de la Plaça Mossèn Cinto Verdaguer on es va celebrar el sopar maridatge amb els Patrocinadors. El vins seleccionats per fer el tastos són: Guillamina 2013, Bru de Verdú 2011, Bru de Verdú 2012. (TAST EN PRIMÍCIA!), Bru de Verdú 14 2010 (TAST EN PRIMÍCIA!) i Bru de Verdú 14 2008.

Clinicasanzalleida