973 22 17 88 | Contacte |

Shalomtaller.net
Facebook
Twitter

NOTICIAS / NOVEDADES / INFORMACIONES DEL GRUPO SHALOM TALLER

Campanya Shalom per al sector de caixes de fusta

SHALOM ha iniciat una campanya d’anuncis a la revista Olivarama per la promoció de caixes de fusta per al sector de olis i vins. Amb el missatge Packaging Vino Aceite la campanya comunica el disseny, la fabricació i manipulació de caixes de fusta adaptades a les necessitats de les empreses productores.

La promoció suposa una forta aposta per al reforçament de la capacitat productiva i comercial del taller de fusteria de l’entitat i es dirigeix tant al sector de l’oli d’oliva com al del vi.

La revista OLIVARAMA Mediterranean Lifestyle és la principal revista del sector professional de l’oli d’oliva; s’dreça a les principals productores de l’estat i abarca també un extens àmbit internacional, raó per la qual s’edita conjuntament en castellà i anglés.

olivarama.com