973 22 17 88 | Contacte |

Shalomtaller.net
Facebook
Twitter

NOTICIAS / NOVEDADES / INFORMACIONES DEL GRUPO SHALOM TALLER

El blog de Shalom Taller ja és una realitat, inscriu-te al nostre newsletter i rebràs un regal

Ja han entrat en funcionament les noves eines de comunicació de Shalom Taller: el blog i newsletter del grup empresarial Shalom. El blog té com a objectiu donar a conèixer l’entitat, els serveis que ofereix, i facilitar la comunicació als seus públics. Per aquesta raó s’han creat uns canals 2.0 que permetin als usuaris interactuar amb Shalom, així com a les xarxes socials.

Els nous canals de comunicació han estat concebuts com una plataforma per difondre les activitats i el conjunt diversificat de serveis, i també com a eina per comunicar les novetats i nous serveis del grup. Tanmateix en aquests canals seran molt presents els valors bàsics de l’entitat i els compromisos de Shalom amb les persones discapacitades.

En l’aspecte tècnic, els nous canals estan desenvolupats amb tècniques avanguardistes, i integració total amb les xarxes socials. Una forta aposta de l’entitat per la comunicació, la participació dels públics vinculats d’alguna manera en el projecte social de l’entitat. La web és basa en un gestor de continguts WordPress i bases de dades MySQL i funcionalitats 2.0

PER CELEBRAR AQUEST LLANÇAMENT INSCRIU-TE AL NOSTRE NEWSLETTER I REBRÀS UN REGAL ELABORAT EN EL NOSTRE CENTRE ESPECIAL DE TREBALL

2 comentarios
  • Comentari realitzat per Nuria
    el jueves, 01 de agosto de 2013 a les 21:57

    Me encanta todo Shalom. Estoy muy a gusto trabajando en la tienda de Shalom. Besos y abrazos a todo Shalom. Os quiero

  • Comentari realitzat per Cristina Bertrán Casals
    el lunes, 18 de noviembre de 2013 a les 11:21

    Afegir comentari

Comentaris tancats