973 22 17 88 | Contacte |

Shalomtaller.net
Facebook
Twitter

NOTÍCIES / NOVETATS / INFORMACIONS DEL GRUP SHALOM TALLER

Packaging de fusta. S’atansa Nadal

Durant tot l’any hem estat preparant i fabricant les caixes de regal que durant el Nadal arribaran a les cases amb vins i queviures de qualitat. Són les caixes de regal de SHALOM. Caixes fabricades en fusta de pi, de cedre, de feixa, amb acabats naturals o tenyits. Amb tapa, sense o també amb tanca i frontisses.

caixes_fusta

Personalització

Les caixes de fusta de SHALOM estan també pensades per a ser personalitzades amb el nom o logo d’empresa per a fer més exclussiu el regal. També fem fabricació a mida de caixes de diferents estils, qualitats i acabats per diferents productes de qualsevol sector.

Figures de fusta per l’arbre de Nadal

Si t’agrada decorar l’arbre de nadal ara ho pots fer amb figures de fusta creades especialment per Shalom Taller. Figures de fusta per fer l’arbre més solidari: campanes, arbrets, cors…Les trobaràs a les nostres botigues de la Plaça Mossèn Cinto Verdaguer, 5 i a la de Pardinyes Baixes, 17 de Lleida

nan

Nan Casteller. Joc per a petits i grans

El “Nan Casteller” és un joc de construcció de peces molt rectes i que tenen una molt alta estabilitat. És intuitiu i imaginatiu. Les peces es poden apilar i encaixar i és un joc didàctic, divertit i formatiu per als infants. Al mateix temps el “Nan Casteller” agrada als més grans i els endinsa en el món dels castells, una tradició molt nostra.

Shalom Taller també fabrica i comercialitza diferents models de puzles i altres objectes de fusta.