973 22 17 88 | Contacte |

Shalomtaller.net
Facebook
Twitter

NOTÍCIES / NOVETATS / INFORMACIONS DEL GRUP SHALOM TALLER

Presentació de les Melmelades Factoria BO

melmelada Factoria BO

El passat dia 3 de juliol es va celebrar la Jornada de presentació del catàleg de productes alimentaris dels socis del Clúster Créixer, la finalitat del qual és la promoció de productes d’entitats que ofereixen integració laboral a les persones amb discapacitat.

A l’acte que va tenir lloc a les instal.lacions de l’Obrador del Rosal a Tàrrega, va assistir el conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Ambient, Josep M Pelegrí i el Delegat de la Generalitat de Catalunya a Lleida, Ramon Farré. En finalitzar l’acte, el cuiner Albert Marimon va preparar una degustació de productes fabricats per les entitats del clúster.

Shalom Taller va presentar les melmelades Factoria BO

En la seva intervenció, Teresa Benet, gerent de Shalom Taller,  va presentar els nous productes de l’entitat, les melmelades de poma i taronja FACTORIA BO i va posar de relleu la funció d’integració laboral de les persones amb discapacitat. Les melmelades Factoria BO que es poden adquirir ja a les botigues BO de Shalom.

melmelades BO

presentacio_melmelades-Bo2

Presentació Melmelades Teresa Benet

melmelades BO

Durant la intervenció de Shalom Taller  es va presentar el video del procés de producció artesanal de les melmalades de poma i taronja en el que hi participen persones discapacitades.