973 22 17 88 | Contacte |

Shalomtaller.net
Facebook
Twitter

NOTÍCIES / NOVETATS / INFORMACIONS DEL GRUP SHALOM TALLER

Premi al millor espai comercial de Lleida a BO de Shalom

Premis Ciutat Lleida

L’Ajuntament de Lleida, a través de la Conselleria de Promoció Econòmica i Industrial, Comerç, Mercats i Consum, va lliurar els Premis de Comerç i Serveis de la Ciutat de Lleida per reconèixer les persones i empreses que en el transcurs de l’any 2013, van destacar per noves iniciatives o per la trajectòria personal i professional en la dinamització, desenvolupament i promoció del comerç de Lleida.

L’acte va ser presidit per l’alcalde de Lleida, Àngel Ros i va comptar amb l’assistència de representants institucionals de diferents entitats vinculades al sector comercial de Lleida.

Premi a BO de Shalom

Entre totes les propostes presentades a concurs, BO de Shalom, de la Pl Mossèn Cinto Verdaguer, 5 de Lleida, inaugurat el desembre passat, va ser l’establiment guanyador com a millor espai comercial.

Premi a BO de Shalom

BO premis comerç 2014

BO premis comerç 2014

La “botiga-celler” va ser creada a partir de materials reciclats per treballadors del Centre Especial de Treball aconseguint un espai d’ambient càlid on el comerç i la restauració conviuen de forma harmoniosa. A BO de Shalom s’hi troben productes elaborats amb matèries primeres procedents del territori, seguint processos d’elaboració ecològica i que combinen els mètodes tradicionals amb la modernitat i la visió de futur.

En BO de Shalom també es troben valors com sensibilitat, ecologia, sostenibilitat, sobrietat … i sobretot, l’equilibri de les coses fetes amb el cor. I a més, amb la solidaritat que SHALOM aporta com a entitat de compromís social amb les persones discapacitades.

Aquesta és la segona edició en què se celebren aquests premis, organitzats per la Paeria de Lleida. En la primera edició d’aquests mateixos premis, BO de Shalom va obtenir el premi a la millor iniciativa en la integració social.

En l’acte de lliurament dels premis, el tinent d’alcalde i responsable de l’àrea del comerç, Rafael Peris, va posar de relleu la investigació, el desenvolupament i l’innovació (I+D+i), però associant aquestes inicials a conceptes igual d’importants per als comerciants com són il·usió, dedicació i imaginació.

botiga_celler_BO_premis

1 comentari

Comentaris tancats