973 22 17 88 | Contacte |

Shalomtaller.net
Facebook
Twitter

NOTÍCIES / NOVETATS / INFORMACIONS DEL GRUP SHALOM TALLER

Èxit de la representació de l’obra “Sopa de Cigonya” per un grup d’actors del Centre Ocupacional


Teatre-4Representació de l’obra de teatre “Sopa de Cigonya”

El Taller de Teatre, a Shalom, fa molts anys que és actiu, i alhora és una de les activitats més reclamades pels usuaris del Centre Ocupacional. El passat 19 de juny algunes d’aquestes persones van representar, amb molt d’èxit per cert,  aquesta obra de teatre basada originariament en la faula d’una gilla i una cigonya i adaptada pel Taller de Teatre.

Des de l’any 2008 el taller de teatre el condueix un monitor intern del mateix centre, amb llarga experiència amb grups de teatre amateurs.

Durant aquests anys l’activitat ha estat molt beneficiosa pels usuaris que hi han participat. A través del joc teatral han treballat tant habilitats bàsiques (memòria, coordinació, pronunciació…) així com valors personals i colectius (treball amb equip, respecte als companys, tolerància…).

Teatre-3

Aquest any, es va decidir col·laborar amb l’Aula de Teatre de Lleida, ja que és un centre d’ensenyament teatral que dóna servei a aquelles persones que d’una manera lúdica o professional  s’atansen a la escola per descobrir el món del teatre. I a més, compten amb experiència en projectes amb persones amb discapacitat intel·lectual.

El resultat d’aquest treball es va poder veure a través de la representació teatral “Sopa de cigonya”, creació col·lectiva, generada pels propis participants de l’activitat que es van convertir en actors per un dia, amb la guia imprescindible del professional. L’obra es va representar al Teatre Municipal Julieta Agustí de Lleida.

Sopa de cigonya