973 22 17 88 | Contacte |

Shalomtaller.net
Facebook
Twitter

NOTÍCIES / NOVETATS / INFORMACIONS DEL GRUP SHALOM TALLER

Colònies d’estiu. Aquest any a Blanes !!

excursions

Del 28 de juliol fins al 6 d’agost

Un any més ha arribat l’estiu i els nois i noies de Shalom se’n van de vacances a Blanes (Girona), des del 28 de juliol fins al 6 d’agost. Un total de 24 usuaris, 4 monitors, 2 voluntaris i una coordinadora, s’allotjaran a l’Hotel Esplèndid en un entorn molt agradable i prop de la platja.

Les vacances d’enguany tenen una doble novetat, ja que és el primer cop que es va d’hotel i també es canvia la Costa Daurada per la Costa Brava.

S’ha escollit aquesta opció, després que el personal que organitza i gestiona les colònies s’hagi desplaçat a diferents indrets i visitat diferents instal·lacions. L’excel·lent ubicació de l’hotel situat en uns bonics jardins, pistes de tennis, parcs, piscina exterior, piscina climatitzada, animació socio-cultural, serveis de neteja, la proximitat del mar a solament 200 metres de la platja,… foren els motius principals que ens van fer decidir per aquest indret.

A banda de les activitats que ofereix l’hotel, gaudirem de les platges i de la ciutat de Blanes. Farem excursions al Delfinari Marineland de Palafoll i al Aquopolis de Lloret de Mar.

excursions

Seran uns dies de convivència que aportaran sens dubte múltiples avantatges, potenciaran les habilitats personals i socials i permetran entre altres:
– Gaudir d’una agradable estada de vacances.
– Obtenir riquesa cultural i social.
– Tenir moments de diversió.
– Escollir el què ens agrada fer.
– Conèixer diferents entorns.
– Aprendre diferents habilitats.
– Resoldre amb facilitat les dificultats que se’ns presentin.

Bones vacances a tots !!

P6220173-b