973 22 17 88 | Contacte |

Shalomtaller.net
Facebook
Twitter

NOTÍCIES / NOVETATS / INFORMACIONS DEL GRUP SHALOM TALLER

Èxit del maridatge de Juvé y Camps a BO de Shalom

El passat 12 de Juny a la Plaça Jacint Verdaguer va tenir lloc un excepcional tast de vins i caves de la reconeguda bodega familiar Juvé y Camps. El Sr. Jaume Armengol, representant de la famila, va exhibir una particular selecció de la bodega, formada pels vins i caves menys coneguts de Juvé y Camps. Els assistents de BO de Shalom van tenir l’oportunitat de conèixer la vessant menys comercial de la marca, no obstant això, cal destacar que la gamma de vins i caves que conformaven el tast va ser extraordinaria.

La sessió es va iniciar amb una breu presentació de la bodega familiar Juvé y Camps. Posteriorment a la introducció,  va continuar una impecable i detallada descripció de cada un dels productes que conformaven el tast.

Maridatge Juvé y Camps - BO de Shalom

El tast es va iniciar amb dos vins de marcat caràcter estiuenc, el primer era un vi blanc de color daurat, amb un sabor afruitat i sorprenentment refrescant. Seguidament va presentar un altre vi, aquest cop un vi rosat, de to pell de ceba, amb un marcat toc àcid però perfectament equilibrat en boca.

Un cop presentats els vins va tocar el torn als caves, possiblement el producte més conegut de Juvé y Camps. El primer cava a degustar, era segons el Sr. Armengol, un cava de caràcter femení; fent referència a les seves particularitats. Aquest cava de bombolles fines i de sabor subtil i elegant, destacava per la seva suavitat al paladar.

Maridatge Juvé y Camps - Servei - BO de Shalom

Finalment va arribar el moment estel·lar del tast, un cava gran reserva que era un dels productes més especials de la bodega Juvé y Camps. Un fet curiós, va ser que aquest cava el van servir en una copa de vi, el motiu era perquè la mida de la copa permetia copsar millor l’olor dels diferents matisos del cava, que en tractar-se d’un gran reserva, les sensacions olfactives s’emfatitzen i es fusionen amb el sabor del cava, conformant el glop adequat.

Maridatge Juvé y Camps - Sommeliers - BO de Shalom

Paral·lelament al tast, el sommelier de BO de Shalom, Alejandro Dibasson va complementar les explicacions del Sr. Armengol, amb les descripcions pertinents dels diferents maridatges de productes de proximitat, que van acompanyar a la perfecció cadascun dels vins i caves. La conjugació dels maridatges, que anaven des de figues seques amb formatge de Preixana, paté del Pirineu amb reducció de vi de Xerès, desconstrucció d’ossobuco, crema d’anxoves amb escalivada… Amb els diferents vins i caves, a més a més de realçar els matisos característics de cadascun d’ells, també creava una autèntica simfonia de sabors.

Definitivament, la vetllada va ser molt agradable i interessant, tots els assistents van quedar satisfets i amb ganes de repetir. Cal destacar també el treball del personal de BO de Shalom, que té cura dels detalls i que va oferir un servei de qualitat.

Finalment, subratllar que el maridatge solidari a la botiga BO de Shalom va ser una experiència molt gratificant, no sols pels assistents sinó que també pels encarregats de BO de Shalom, que gràcies a la favorable resposta d’actes com aquest, Shalom pot continuar amb la seva lloable tasca.