973 22 17 88 | Contacte |

Shalomtaller.net
Facebook
Twitter

NOTÍCIES / NOVETATS / INFORMACIONS DEL GRUP SHALOM TALLER

Roses solidàries de Shalom per Sant Jordi

Com cada any, Sant Jordi és una gran festa a Shalom Taller. I aquest any encara més, per què hem preparat unes roses solidàries dissenyades i fabricades al Centre Ocupacional de Shalom Taller. Aquest any tindrem quatre punts de venda. Parades decorades amb la senyera i llestes per mostrar tot el material que s’ha fet  durant l’any. El lloc on s’ubicaran les parades són:
– Plaça Sant Joan de Lleida.
– Parc tecnològic de Gardeny
– Bo de Shalom. Botiga-celler de Mosèn Cinto Verdaguer, 5  (la Gremial)
– Bo de Shalom de Pardinyes.

Podeu adquirir flors de Sant Jordi, fermalls amb flors, punts de llibres, polseres, caixes decorades i postals especials per aquest dia.

L’activitat es realitzarà durant tot dia 23 d’Abril, la parada de la plaça Sant Joan, Bo de Shalom ubicada a la Gremial i Bo de Shalom Pardinyes, estaran obertes des de les 9h del matí fins a les 20h de la tarda. La parada del Parc de Gardeny estarà oberta de (12h del matí a 15h de la tarda)

roses