973 22 17 88 | Contacte |

Shalomtaller.net
Facebook
Twitter

NOTÍCIES / NOVETATS / INFORMACIONS DEL GRUP SHALOM TALLER

Article de Teresa Benet al diari La Mañana

Article La MañanaEn un article d’opinió publicat al diari La mañana de Lleida el dia 26 de març, Teresa Benet, gerent de Shalom Taller comenta el compromís d’Àngel Ros, alcalde de Lleida amb la responsabilitat social. L’alcalde de Lleida ha anunciat la creació d’una unitat adminiatrativa i politica que representa una clara aposta del govern municipal en defensa del dret a la insersió laboral dels discapacitats.

La gerent de Shalom Taller denúncia la difícil situació actual del sector:

Són temps convulsos, difícils per garantir els drets de les persones amb discapacitats psíquiques, que és el nostre cas. Les retallades dels pressupostos públics destinats a aquestes persones i la manca de finançament que pateixen la majoria de les empreses ens estan col·locant en un carreró sense sortida.

En l’article publicat, Teresa Benet valora positivament la iniciativa d’Àngel Ros (anunciada a la Conferència anual del passat dijous 20 de març organitzada pel Col.legi de Periodistes), i reclama la participació de les entitats de la societat lleidatana:

Necessitem que la iniciativa d’Àngel Ros es converteixi en una plataforma en la que participin la resta d’administracions públiques, els sindicats i les representacions empresarials. Necessitem que ho facin en coherència amb el pronunciament de la societat civil catalana. Les empreses i entitats que donen servei a les persones amb discapacitats, intentem aguantar defensant els drets dels nostres usuaris i usuàries.

Amb aquesta declaració, Ros s’ha situat en la línia de defens dels drets de les persones amb discapacitats que fa poc que reclamaren 47.000 ciutadans.

Al final de l’article, fa referència a la defensa del drets de de les persones amb discapacitat i agraeix la col.laboració dels ciutadans que fa poc es van adherir a la campanya “Volen amagar-me. Defensa’m!”

Baixa PDF de l’ article

1 comentari
  • Comentari realitzat per William
    el Wednesday, 03 de September de 2014 a les 14:51

    A veure, si aquestes veus, com les de tot el colb7lectiu que es va mestfaniar el dia 20 de maig, per les retallades en el pressupost destinat a la insercif3 laboral del colb7lectiu, amb Diversitat Funcional, arriben a bon port, amb el suport de mitjants, tan importants com son : la re0dio, premsa, t.v Aixf2 si que no .

Comentaris tancats