973 22 17 88 | Contacte |

Shalomtaller.net
Facebook
Twitter

NOTÍCIES / NOVETATS / INFORMACIONS DEL GRUP SHALOM TALLER

Lots de nadal a la nova botiga BO de SHALOM del centre de Lleida

INTERIOR_BO

BO de SHALOM ha obert una nova botiga-degustació a l’edifici La Gremial de la Plaça Mossèn Cinto Verdaguer. Al nou establiment situat al centre de Lleida davant l’Auditori Enric Granados hi trobareu la més gran col·lecció de lots de nadal amb productes artesans i solidaris. A més a més, també presentem una variada selecció de vins, caves, formatges, olis, conserves, embotits, patés… per fer el vostre lot personalitzat.

BO de SHALOM és una botiga especialitzada en productes de la terra, de qualitat i de proximitat. Boníssims !! Després de comprar els vostres lots podeu gaudir d’un espai de degustació de productes artesans en la mateixa botiga-celler.

BO-de_shalom_lots