973 22 17 88 | Contacte |

Shalomtaller.net
Facebook
Twitter

NOTÍCIES / NOVETATS / INFORMACIONS DEL GRUP SHALOM TALLER

Els lots de nadal a la nova botiga virtual BO de Shalom

bo_ipad

Ja es pot comprar on line els lots de nadal artesans i solidaris de Shalom de la manera més fàcil i còmoda. A la nova botiga virtual Bo de Shalom podeu seleccionar i comprar on line el lots que més us agraden. BO de Shalom proporciona el sistema de transport més convenient: directament a casa per transport urgent o recollida directa a la botiga de Pardinyes Baixes o a la nova botiga-celler de la Plaça Mossèn Verdaguer, 5 (Edifici La Gremial) de Lleida.

La nova botiga ofereix 3 sistemes de pagament: targeta de crèdit/dèbit, sistema Paypal i transferència bancària.

Actualment els productes disponibles a la botiga virtual són els lots de nadal de la colecció 2013. Properament s’ampliarà el ventall de productes a vins i caves, formatges, olis, embotits, conserves… productes artesans i de proximitat al millor preu.

lot_caixa_de_fusta

Podeu entrar a la nova botiga des d’aquí: www.bodeshalom.net