973 22 17 88 | Contacte |

Shalomtaller.net
Facebook
Twitter

NOTÍCIES / NOVETATS / INFORMACIONS DEL GRUP SHALOM TALLER

Premi Lleida Ciutat de Comerç a Shalom

premi

El passat 28 de juny es va celebrar la gala de lliurament dels Premis Lleida Ciutat de Comerç 2013 a la sala Leandre Cristòfol del Palau Teatre de Congressos la Llotja. En aquesta primera edició dels premis, l’Associació Shalom ha obtingut el Premi a la millor iniciativa d’integració social.

La gala de lliurament dels Premis de Comerç, presidida per l’alcalde de Lleida Sr. Angel Ros va comptar amb l’assistència dels representants de les diferents entitats vinculades al sector comercial de Lleida.

La convocatòria dels Premis de Comerç Ciutat de Lleida ha comptat amb una alta participació ja que s’han presentat 80 candidatures, fet que ha comportat que el procés de decisió hagi estat llarg i que ha generat uns debats intensos per tal de determinar el guanyador final en cadascuna de les candidatures.