973 22 17 88 | Contacte |

Shalomtaller.net
Facebook
Twitter

NOTÍCIES / NOVETATS / INFORMACIONS DEL GRUP SHALOM TALLER

Les caixes de fusta de Shalom Taller al saló internacional PACK & GIFT de París

Pack&Gift Paris

Saló internacional Pack&Gift Paris

Els dies 12 i 13 de juny Shalom Taller ha participat com expositor al saló internacional PACK & GIFT de París amb un estand propi per a presentar la més actual gamma de packaging de fusta, caixes, estoigs i expositors a variades empreses internacionals de tots els sectors.

Durant aquestes fructíferes jornades promocionals, Shalom Taller Caixes de Fusta ha tingut l’oportunitat d’entrar en contacte amb fabricants i distribuïdors d’articles promocionals, empreses especialistes del sector de l’embalatge, així com empreses de tots els sectors industrials i comercials que aprecien la fusta com a matèria primera sostenible i ecològica per produir packaging per als seus productes.

En tots els contactes realitzats es va valorar molt positivamen tant la qualitat, les solucions, la responsabilitst social, com el compromís social que Shalom Taller aporta com a tret diferenciador en la seva proposta de servei.

El certamen PACK & GIFT celebrat a Paris Porte de Versailles, ha proposat el lema “Reinventar-se cada any” com la millor estratègia empresarial per accedir als mercats internacionals i ampliar les possibilitats de creixement de les empreses.

PACK & GIFT s’ha convertit en el punt de trobada internacional dels especialistes en regals promocionals i ha reunit més de 250 empreses expositores de solucions creatives i innovadores per les campanyes de màrqueting i de promoció del pròxim any. Més informació:www.packandgift.com

Monnaie de París

Monnaie de París visita l’estand Shalom