973 22 17 88 | Contacte |

Shalomtaller.net
Facebook
Twitter

NOTÍCIES / NOVETATS / INFORMACIONS DEL GRUP SHALOM TALLER

Les Brigades de Shalom milloren les places infantils de Lleida

Durant el mes de febrer la Brigada de Serveis de mobiliari urbà ha estat executant una actuació de manteniment de les àrees de seguretat dels jocs infantils a les places de Lleida.

En aquesta actuació s’ha realitzat la remoció i sustitució de la terra situada al voltant dels jocs, el que es coneix com àrea de seguretat, i que ajuda a minimitzar els danys dels infants per caigudes en aquesta zona.

Aquesta és una de les moltes actuacions de manteniment que es realitzen als jocs infantils i que inclouen la sustitució de peces, el repintat, l’ajust de peces per evitar l’atrapament de mans o peus o la neteja de sorrals, entre les més destacades.

IMG-20130215-WA0000 IMG-20130215-WA0001